Accident aerian în Franţa: Doi morţi şi mai mulţi răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar

  • Doi morţi şi cinci răniţi după prăbuşirea unui elicopter militar în sudul Franţei
  • Accidentul aerian a avut loc în zona comunei Bouilh-Devant, în departamentul Hautes-Pyrénées
  • Elicoperul de tip Cougar efectua un zbor de antrenament
195 afișări
Imaginea articolului Accident aerian în Franţa: Doi morţi şi mai mulţi răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar

Sursa: Profimedia

Cel puţin două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite după ce un elicopter militar s-a prăbuşit miercuri după-amiază într-o zonă muntoasă din sudul Franţei, informează cotidianul Le Parisien.

"A avut loc un accident de elicopter în zona comunei Bouilh-Devant, în departamentul Hautes-Pyrénées. La bord erau şapte persoane, două au murit, iar cinci au fost rănite", a declarat un reprezentant al Prefecturii regionale.

Elicoperul de tip Cougar aparţinea Regimentului 5 de luptă din orăşelul Pau şi efectua un zbor de antrenament.

Autorităţile încearcă să afle circumstanţele producerii accidentului. Investigaţia este coordonată de procurorul din Tarbes, Pierre Aurignac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici