Accident de elicopter în Italia. Cinci persoane au decedat

Cinci persoane au pierit în urma prăbuşirii unui elicopter în Italia, a anunţat sâmbătă un guvernator regional, iar doi pasageri sunt încă dispăruţi la două zile după ce aeronava a dispărut de pe ecranele radarelor, scrie Reuters.

353 afișări
Imaginea articolului Accident de elicopter în Italia. Cinci persoane au decedat

Sursa foto: Twitter

Eugenio Giani, guvernatorul regiunii Toscana, a scris pe Facebook că elicopterul s-a prăbuşit într-o zonă montană la graniţa dintre Toscana şi regiunea Emilia Romagna. Corpurile celor cinci morţi au fost găsite sâmbătă.

Elicopterul a decolat joi de la Lucca, în Toscana, şi se îndrepta spre oraşul Treviso, în nordul ţării, când a dispărut de pe ecranele radarelor după ce a pătruns într-o zonă cu vremea rea.

La bordul elicopterului se aflau şapte persoane, printre care patru oameni de afaceri turci care lucrau pentru Eczacibasi Consumer Products, o filială a grupului industrial turc Eczacibasi. Aceştia participaseră la un târg de tehnologii pentru hârtie în Italia, a precizat compania într-un comunicat.

Potrivit agenţiei de presă de stat libaneze NNA, ceilalţi doi pasageri erau libanezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici