Accident feroviar la Roma: Patru persoane au fost rănite

Un tren "Frecciarossa" ce venea de la Milano a lovit cu viteză redusă joi seară un alt "Frecciarossa" la intrarea în gara Termini din Roma, provocând rănirea uşoară a patru persoane din personalul de bord, au transmis căile ferate italiene şi poliţia.

215 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar la Roma: Patru persoane au fost rănite

Accident feroviar la Roma: Patru persoane au fost rănite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Un "Frecciarossa", tren de mare viteză care face legătura între principalele oraşe italiene, a intrat în principala gară a Romei cu 30 de kilometri la oră, când mai multe vagoane au ieşit de pe şine din motive încă necunoscute.

Trenul s-a înclinat apoi într-o parte şi a lovit un alt tren "Frecciarossa" care sosea în acelaşi moment în gară.

Patru angajaţi din primul tren au fost răniţi uşor, însă starea lor este stabilă. Pasagerii au putut ieşi cu toţii în siguranţă din vagoane.

O comisie de anchetă a fost constituită de către compania feroviară italiană pentru a determina cauza exactă a accidentului.

Parchetul din Roma a deschis de asemenea o anchetă.

Cele două trenuri rulau cu viteza minimă prevăzută pentru manevrele de intrare în gară..

Coliziunea a cauzat perturbări şi întârzieri în traficul feroviar din diferite gări ale Romei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici