ACCIDENT într-un parc de distracţii din Marea Britanie: Opt copii au fost răniţi, unii fiind în stare gravă | FOTO, VIDEO

Opt copii au fost răniţi, unii fiind în stare gravă, după ce au căzut de pe un tobogan gonflabil într-un parc de distracţii din Marea Britanie, informează BBC News online.

2432 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT într-un parc de distracţii din Marea Britanie: Opt copii au fost răniţi, unii fiind în stare gravă | FOTO, VIDEO

Opt copii, răniţi în urma unui incident produs într-un parc de distracţii din Marea Britanie

Incidentul a avut loc sâmbătă seară într-un parc de distracţii din comitatul Surrey.

Aproximativ 20 de copii au căzut de pe un tobogan gonflabil care s-a înclinat. Incidentul a avut loc în timpul unui spectacol de artificii. Opt copii au fost spitalizaţi, unii fiind în stare gravă.

Numeroase ambulanţe şi echipaje de poliţie au fost mobilizate, iar parcul de distracţii a fost evacuat.

Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, toboganul gonflabil a devenit instabil şi s-a înclinat deoarece nu fusese montat corespunzător.

(Imagine: independent.co.uk)

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici