Accident teribil pe o şosea din Turcia: Cel puţin 15 imigranţi au murit şi 20 au fost răniţi

Cel puţin 15 imigranţi clandestini au murit şi peste 20 au fost răniţi joi după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier în sud-estul Turciei, a anunţat un guvernator local, potrivit Reuters.

980 afișări
Imaginea articolului Accident teribil pe o şosea din Turcia: Cel puţin 15 imigranţi au murit şi 20 au fost răniţi

Accident teribil pe o şosea din Turcia: Cel puţin 50 de imigranţi au murit şi 20 au fost răniţi

Miccrobuzul în care se aflau imigranţii a ieşit de pe şosea şi a intrat într-un şanţ în provincia Van.

Imaginile surprinse la faţa locului arată un microbuz intrat într-un şanţ, iar victimele întinse pe marginea drumului.

Televiziunea turcă NTV a anunţat că mai mulţi pasageri au fost aruncaţi în afara vehiculului, în momentul impactului.

Destinaţia microbuzului şi naţionalităţile imigranţilor sunt necunoscute.

NTV îl citează pe guvernatorul Mehmet Emin Bilmez care a declarat că imigranţii ar putea fi afgani, pakistanezi şi din Bangladesh.

Taguri:
turcia,
accident,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici