Actorul Mark Hamill a trimis 500 de drone Ucrainei ca să lupte împotriva „imperiului răului”

Mark Hamill, actorul care a jucat personajul Luke Skywalker în Star Wars, a anunţat că a trimis cel puţin 500 de drone pentru a ajuta Ucraina să lupte împotriva „imperiului răului”, potrivit Sky News.

2869 afișări
Imaginea articolului Actorul Mark Hamill a trimis 500 de drone Ucrainei ca să lupte împotriva „imperiului răului”

Luke Skywalker a trimis 500 de drone Ucrainei ca să lupte împotriva „imperiului răului”

Actorul Mark Hamill din Star Wars a declarat că a trimis cel puţin 500 de drone în Ucraina achiziţionate prin intermediul unei platforme de strângere de fonduri.

„Foarte simplu: Ucraina are nevoie de drone. Ele definesc rezultatele războiului, îşi protejează pământul, oamenii, monitorizează graniţa, sunt ochi în cer", a declarat Hamill pentru programul Sound On de la Bloomberg Radio.

„Am fost cu adevărat şocat pentru că îmi dau aceste actualizări de cel puţin două sau trei ori pe săptămână despre ce se întâmplă şi mi-au spus că au primit peste 500 de drone de când am început acest lucru”, a precizat actorul american.

Hamill, în vârstă de 71 de ani, a fost numit luna trecută ambasador al proiectului Army Of Drones al UNITED24.

Proiectul ajută Ucraina să achiziţioneze drone, să le repare şi să instruiască oamenii să le folosească. Cântăreaţa Barbra Streisand este şi ea ambasador al iniţiativei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici