Acuzaţii scandaloase: Katie Hill, o democrată din Congresul SUA, demisionează după ce ar fi avut o relaţie cu un angajat

Membra Camerei Reprezentanţilor, Katie Hill, care este cercetată de comisia de etică pentru o presupusă relaţie cu un angajat al Congresului SUA, a declarat duminică că demisionează din Congres, potrivit Reuters.

4453 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii scandaloase: Katie Hill, o democrată din Congresul SUA, demisionează după ce ar fi avut o relaţie cu un angajat

Katie Hill, o democrată din Congresul SUA, demisionează după ce ar fi avut o relaţie cu un angajat

Hill, o democrată din California, în vârstă de 32 de ani, care a fost aleasă în Camera Reprezentanţilor în noiembrie 2018, a postat scrisoarea de demisie pe Twitter, spunând că a crezut că este cel mai bine pentru alegătorii săi, comunitate şi ţară.

Hill a recunoscut o relaţie „necorespunzătoare” cu un angajat atunci când candida în alegerile pentru Congresul SUA, dar a negat că a avut o relaţie sentimentală cu un membru al personalului din biroul său, potrivit presei americane.

Comisia de etică a anunţat miercuri că „a luat la cunoştinţă de acuzaţiile publice ... (că Hill) s-ar fi putut angaja într-o relaţie sentimentală cu o persoană din cadrul personalului ei din Congres”, şi a transmis că investighează faptele.

Hill, care trece printr-un divorţ, şi-a cerut scuze în scrisoarea de demisie pentru „greşelile făcute de-a lungul drumului”, dar a deplâns şi o „campanie de defăimare”.

Hill a dat vina pe soţul ei şi a spus că ia în considerare acţiuni legale după ce mass-media a publicat fotografii intime care se presupunea a fi ale parlamentarului.

„A avea fotografii private cu momente personale transformate într-o armă împotriva mea a fost o încălcare îngrozitoare a vieţii mele private”, a spus Hill. „Este şi ilegal”, a adăugat aceasta.

Hill este membru al comisiilor de Servicii Armate şi de Supraveghere şi Reformă ale Camerei Reprezentanţilor, unde este şi vicepreşedinte.

Taguri:
sua,
congres,
demisie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici