Adjunctul ministrului bulgar de Externe are identitate dublă

Adjunctul ministrului bulgar de Externe, Feim Ceauşev, are o dublă identitate, el figurând oficial şi cu numele Petăr Ceauşev, relatează site-ul Novinite.com.

14 afișări
Imaginea articolului Adjunctul ministrului bulgar de Externe are identitate dublă

Adjunctul ministrului bulgar de Externe are identitate dublă (Imagine: www.novinite.com)

Demnitarul apare în actele de identitate cu numele Petăr Iuriev Ceauşev, deşi este cunoscut ca Feim Iuseinov Ceauşev, devenind sub acest din urmă nume adjunct al ministrului de Externe din partea Mişcării Turce pentru Drepturi şi Libertăţi.

O anchetă recentă realizată de revista bulgară Tema relevă că Ceauşev este membru al Consiliului de Administraţie al staţiunii Diuni (pe malul Mării Negre), fiind acţionar şi la două companii imobiliare. În toate aceste registre, figurează sub numele de Petăr Ceauşev.

Revista Tema a aflat şi detalii despre controversata vânzare, în 1994, a clădirii consulatului bulgar din vestul Berlinului, perfectată cu susţinerea lui Petăr Ceauşev, la acea vreme diplomat la Berlin.

Clădirea luxoasă a fost vândută la un preţ de două ori mai mic decât normal omului de afaceri german Wilfred Euler, devenit ulterior asociat al lui Ceauşev la o firmă imobiliară.

Contactat telefonic, Ceauşev a declarat din Insulele Maldive, unde se află într-o vizită oficială, că deţine un document care atestă că Petăr şi Feim Ceauşev sunt una şi aceeaşi persoană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici