Adjunctul ministrului nord-coreean de Externe efectuează o vizită în Rusia. Presa de la Phenian tace

Adjunctul ministrului nord-coreean de Externe, Choe Son Hui, a efectuat luni o vizită oficială în Rusia, a informat ambasada rusă la Phenian, relatează site-ul agenţiei Reuters.

222 afișări
Imaginea articolului Adjunctul ministrului nord-coreean de Externe efectuează o vizită în Rusia. Presa de la Phenian tace

Adjunctul ministrului nord-coreean de Externe efectuează o vizită în Rusia

Choe se află în prima linie a negocierilor pe care Statele Unite speră să le poarte pentru a obţine denuclearizarea Coreei de Nord, în schimbul ridicării sancţiunilor impuse asupra Phenianului.

Discuţiile nu au mai progresat de când cel de al doilea summit între preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-un, care a avut loc în februarie, s-a încheiat brusc.

Presa din Coreea de Nord nu a relatat despre vizita lui Choe în Rusia.

Regimul Kim Jong-Un a anunţat joi că Statele Unite au propus reluarea negocierilor pe tema programului nuclear nord-coreean în decembrie.

Taguri:
rusia,
coreea de nord,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici