Administraţia Donald Trump acordă 15.000 de vize suplimentare pentru sezonieri. Cine va putea beneficia de ele

Administraţia Donald Trump a aprobat acordarea a 15.000 de vize temporare destinate angajaţilor sezonieri, în contextul în care companiile duc lipsă de forţă de muncă, anunţă Departamentul american pentru Securitate Internă, citat de site-ul cotidianului The Washington Post.

652 afișări
Imaginea articolului Administraţia Donald Trump acordă 15.000 de vize suplimentare pentru sezonieri. Cine va putea beneficia de ele

Administraţia Donald Trump acordă 15.000 de vize suplimentare pentru sezonieri

"Ca o demonstraţie a angajamentului Administraţiei de a susţine companiile americane, Departamentul pentru Securitate Internă acordă o suplimentare a cotelor stabilite anual", a declarat John Kelly, secretarul pentru Securitate Internă.

Cele 15.000 de vize suplimentare vor fi acordate angajaţilor care au contracte pe termen determinat în turism, pescuit şi procesare.

"Este vorba de companii americane expuse riscurilor ireparabile dacă nu primesc angajaţi sezonieri suplimentari. Acest lucru ajută companiile americane să continue să prospere", a argumentat John Kelly.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici