Administraţia SUA a plătit aproape 60.000 de euro pentru rezervarea hotelului din Scoţia, în care a fost cazat Donald Trump, complex care este în propietatea familiei prezidenţiale

Administraţia Donald Trump a plătit peste 52.000 de lire sterline (aproape 60.000 de euro) pentru a ocupa în întregime complexul hotelier din Scoţia în care a fost cazat preşedintele Donald Trump şi care este deţinut de familia prezidenţială, afirmă surse citate de presa regională.

2251 afișări
Imaginea articolului Administraţia SUA a plătit aproape 60.000 de euro pentru rezervarea hotelului din Scoţia, în care a fost cazat Donald Trump, complex care este în propietatea familiei prezidenţiale

Administraţia SUA a plătit aproape 60.000 de euro pentru rezervarea hotelului deţinut de Trump

Documente oficiale obţinute de publicaţia The Scotsman arată că Departamentul de Stat a plătit echivalentul a 52.477 de lire sterline (58.831 de euro) companiei SLC Turnberry Ltd, care deţine complexul hotelier scoţian South Ayrshire.

Donald Trump a fost cazat sâmbătă şi duminică la acest hotel, unde a jucat golf, după summitul NATO, vizita de lucru la Londra şi înaintea întrevederii din Finlanda cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Alături de Donald Trump, la acest complex hotelier au fost soţia sa, Melania Trump, fiul său, Eric Trump, şi membri ai delegaţiei oficiale, inclusiv John Kelly, şeful Cancelariei de la Casa Albă, Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt prezidenţial, şi Dan Scavino, director pentru comunicarea pe reţele de socializare online.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici