Administraţia SUA va continua să ofere Turciei asistenţă umanitară şi de reconstrucţie după seisme

Statele Unite vor continua să furnizeze Turciei asistenţă umanitară şi de reconstrucţie, a declarat luni, în cursul vizitei la Ankara, secretarul de Stat american, Antony Blinken, citat de site-ul Axios.com.

149 afișări
Imaginea articolului Administraţia SUA va continua să ofere Turciei asistenţă umanitară şi de reconstrucţie după seisme

Administraţia SUA va continua să ofere Turciei asistenţă umanitară şi de reconstrucţie după seisme

"Vom continua să furnizăm cât va fi necesar asistenţă pentru redresare şi reconstrucţie", a afirmat Antony Blinken.
 
Bilanţul cutremurelor produse în sud-estul Turciei pe 6 februarie a depăşit 41.000 de morţi. Alte 5.000 de persoane au murit în nord-vestul Siriei. Luni seară, au avut loc alte două cutremure, soldate cu cel puţin trei morţi şi peste 250 de răniţi.
 
Duminică, Antony Blinken a anunţat că Statele Unite vor furniza asistenţă umanitară suplimentară Turciei şi Siriei, în valoare de 100 de milioane de dolari, astfel că volumul ajutorului atinge 185 de milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici