Adolescentă din Marea Britanie, găsită moartă în camera de hotel din New York, în timpul unei excursii cu şcoala

O adolescentă de 17 ani din Marea Britanie a murit în timpul unei excursii cu şcoala la New York, au confirmat oficialii britanici, transmite The Guardian.

307 afișări
Imaginea articolului Adolescentă din Marea Britanie, găsită moartă în camera de hotel din New York, în timpul unei excursii cu şcoala

Adolescentă din Marea Britanie, găsită moartă în camera de hotel din New York, în timpul unei excursii cu şcoala

Anastasia Uglow a fost găsită inconştientă în camera sa de hotel, în dimineaţa zilei de 19 decembrie. Adolescenta era cazată împreună cu ceilalţi colegi de clasă la Hotelul Holiday Inn Express din Midtown Manhattan, New York. 

Eleva din oraşul britanic Bristol a fost dusă de paramedici la Spitalul Mount Sinai, acolo unde medicii au pronunţat decesul.

„Colaborăm cu autorităţile din SUA şi am oferit deja suport familiei”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Ministerul de Externe al Marii Britanii.

De asemenea, un purtător de cuvânt al Poliţiei din New York a transmis că „un medic legist va determina cauza exactă a morţii, iar ancheta este în desfăşurare”.

Se pare că moartea adolescentei nu s-a produs în circumstanţe suspecte. În plus, fetei i-ar fi fost rău în timpul excursiei.

Directorul şcolii din Bristol, Jaideep Barot, a afirmat într-un comunicat de presă că „toată lumea a fost devastată”, scrie The Guardian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici