Agenţi CIA au uitat substanţe explozive într-un autobuz şcolar, după un exerciţiu, în SUA

Membri ai Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) au uitat substanţe explozive într-un autobuz şcolar, după un exerciţiu, în statul american Virginia, informează CNN.

3049 afișări
Imaginea articolului Agenţi CIA au uitat substanţe explozive într-un autobuz şcolar, după un exerciţiu, în SUA

Agenţi CIA au uitat substanţe explozive într-un autobuz şcolar, după un exerciţiu, în SUA

În cursul unui exerciţiu, agenţii CIA au ascuns un container cu explozibil în spaţiul motorului unui autobuz şcolar, pentru depistarea materialelor de către câini utilitari.

Incidentul a avut loc la Liceul Briar Woods din Ashburn, în statul american Virginia.

La finalul antrenamentelor, cutia cu explozibil a fost uitată de agenţii CIA, căzând atunci când autobuzul şcolar a fost pus în mişcare de angajaţii liceului.

"Explozibilul nu risca să fie activat prin funcţionarea normală a autobuzului", a dat asigurări Agenţia Centrală de Informaţii.

"Este un incident înfricoşător", a declarat Kalbana Mansabdar, un localnic din Ashburn.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici