Agitaţie în Taiwan, după ce Rusia a trimis două fregate în apropierea insulei

Mişcarea rară făcută de Moscova ar putea creşte tensiunile în regiune.

5118 afișări
Imaginea articolului Agitaţie în Taiwan, după ce Rusia a trimis două fregate în apropierea insulei

Tensiune în creşte în Taiwan. Rusia a trimis două fregate în apropierea insulei

Rusia a trimis două fregate lângă Taiwan, într-o mutare puţin obişnuită care ar putea escalada tensiunile în regiune.

„Ieri, la ora 23:00, două fregate ruseşti au fost detectate navigând la sud-nord-est de apele noastre teritoriale, părăsind zona noastră de răspuns din Marea Suao spre sud-est”, a declarat colonelul Sun Li-fang, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Taiwan.

Armata „a folosit metode comune de informaţii, supraveghere şi recunoaştere pentru a înţelege dinamica navelor ruseşti şi a trimis avioane, nave şi sisteme de rachete la sol pentru a monitoriza îndeaproape situaţia”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici