Ai uitat microfonul deschis în şedinţă? Se întâmplă şi la case mai mari! Un senator din SUA înjură în direct

  • De când cu lucrul de acasă şi cu zecile de conferinţe pe Zoom, ai parte de tot felul de gafe
  • Nu uita să verifici mereu că ai microfonul închis
  • Un senator american are probleme tehnice în timpul unei şedinţe şi înjură în direct
  • Fostul purtător de cuvânt al PSD a fost înregistrat pe camerele video lăsate deschise în sala de conferinţe a PSD când înjura jurnaliştii
951 afișări
Imaginea articolului Ai uitat microfonul deschis în şedinţă? Se întâmplă şi la case mai mari! Un senator din SUA înjură în direct

Ai uitat microfonul deschis în şedinţă? Se întâmplă şi la case mai mari!

Pandemia îţi aduce şi momente amuzante, în special datorate lucrului de acasă. De data asta s-a întâmplat chiar în senatul american. A păţit-o Tom Carper, un senator democrat căruia îi venise rândul să vorbească pe tema Serviciului Poştal. Pentru că acestuia nu-i pornea video-ul, cel care conduce şedinţa îl crede absent, aşa că trece la următorul senator. Cu întârziere, îi porneşte microfonul şi lui Carper, exact în momentul în care înjură, "F*ck F*ck F*ck!".

Colegii lui se amuză şi spun "Aoleu, iar o să ajungem la TV", însă vinovatul se face că plouă şi îşi începe lista de întrebări. Americanii s-au grăbit să râdă de moment pe Twitter, unde au postat mesaje ca "Da, domnule senator, asta urlăm şi noi de vreo 4 ani".

Chiar dacă nu a fost pe zoom, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a fost înregistrat săptămâna trecută de camerele video lăsate deschise în sala de conferinţe a PSD când folosea o înjurătură grosolană la adresa jurnaliştilor. Acesta a fost suspendat din funcţie. 

 

 

 

 

https://twitter.com/santiagomayer_/status/1296811169823391745?s=20

 

https://twitter.com/santiagomayer_/status/1296811169823391745?s=2

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici