După ce a înjurat jurnaliştii în sediul PSD, Romaşcanu a fost suspendat din funcţie

  • Marcel Ciolacu: Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD
  • Fostul ministru al Culturii a fost surprins înjurând jurnaliştii
  • Presa a plecat de la declaraţiile sale, pentru cele ale lui Marcel Ciolacu, iar Romaşcanu s-a simţit jignit
  • El şi-a cerut, ulterior, scuze
5518 afișări
Imaginea articolului După ce a înjurat jurnaliştii în sediul PSD, Romaşcanu a fost suspendat din funcţie

După ce a înjurat jurnaliştii în sediul PSD, Romaşcanu a fost suspendat din funcţie

Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii, a fost surprins de camerele de filmat când înjura jurnaliştii. Presa a părăsit sala pentru declaraţiile liderilor PSD, de afară, iar purtătorul de cuvânt Lucian Romaşcanu s-a simţit jignit. Fără să îşi dea seama că au rămas camere pornite, Romaşcanu şi-a vărsat frustrarea. 

„Să nu-l piardă pe Ciolacu. E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ţi dea nişte informaţii. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informaţii? Ăsta este sfârşitul unei frumoase prietenii. O să primească o p... în c... toţi”, a spus Romaşcanu crezând că nu-l aude decât staff-ul PSD.

Ulterior, senatorul şi-a cerut scuze şi a spus că „regretă scăparea” de limbaj.

#scuzepublice. Azi, înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în spaţiu privat şi într-o conversaţie privată, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint scuzele de rigoare. Repet, daca a existat o ieşire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiştii acestei perioade. Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur şi pe această cale pe jurnalişti de tot respectul meu. Mulţumesc pentru înţelegere! PS. înţeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spaţiu privat, îşi aleg cu mare grijă cuvintele...

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici