Airbus va crea peste 450 de noi locuri de muncă în Marea Britanie

Peste 450 de noi locuri de muncă la Airbus vor fi create în Ţara Galilor, pe măsură ce producţia de aeronave va creşte, scrie BBC.

314 afișări
Imaginea articolului Airbus va crea peste 450 de noi locuri de muncă în Marea Britanie

Airbus va crea peste 450 de noi locuri de muncă în Marea Britanie

Compania a anunţat că va crea 6.000 de noi locuri de muncă la nivel global, iar între 450 şi 550 de locuri de muncă ar urma să fie create la situl Broughton din Flintshire.

Un purtător de cuvânt al Airbus a confirmat că intenţionează să producă 75 de avioane A320 pe lună în 2025, o creştere de aproximativ 50%.

De asemenea, a confirmat că va investi în toate locaţiile sale, inclusiv în cele din Marea Britanie, pentru a-şi creşte capacitatea.

Compania a publicat profituri mai mari decât se aştepta pentru ultimele trei luni şi este încrezătoare că cererea de călătorii va creşte.

Airbus dezvoltă, de asemenea, un nou avion cu rază lungă de acţiune, care ar avea mai puţine emisii şi ar fi mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Aripile sale ar urma să fie fabricate în Broughton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici