Alegeri Germania. Verzii: Annalena Baerbock este mulţumită de rezultatul obţinut

  • Annalena Baerbock, candidata Alianţei '90 / Verzi la postul de cancelar, este mulţumită de rezultatul obţinut în scrutinul din Germania
  • Baerbock: "Este un rezultat fantastic. Avem un mandat pentru viitor"
5877 afișări
Imaginea articolului Alegeri Germania. Verzii: Annalena Baerbock este mulţumită de rezultatul obţinut

Alegeri Germania. Verzii: Annalena Baerbock este mulţumită de rezultatul obţinut

Annalena Baerbock, candidatul Alianţei '90 / Verzi pentru postul de cancelar al Germaniei, a salutat rezultatul obţinut de formaţiunea sa în scrutinul parlamentar desfăşurat duminică, subliniind că a primit "un mandat pentru viitor".

"Este un rezultat fantastic. Avem un mandat pentru viitor", a declarat Annalena Baerbock, potrivit BBC News.

Germania "are nevoie de un nou început şi de un guvern care să gestioneze problemele climatice", a subliniat Annalena Baerbock.

Alianţa '90 / Verzi, o formaţiune ecologistă, s-a clasat pe locul al treilea, cu 14,5-15% din voturi în scrutinul parlamentar din Germania, după Partidul Social-Democrat (SPD) şi Uniunea Creştin-Democrată (CDU).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici