Alegeri SUA 2020: Kanye West lansează afirmaţii controversate: Sprijin financiar „de un milion de dolari” pentru părinţi

  • Kanye West şi-a lansat campania pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii
  • Acesta a făcut afirmaţii controversate în cadrul unei adunări ţinute în Charleston, Carolina de Sud
  • West spune că avortul ar trebui să rămână legal şi vrea un sprijin financiar „de un milion de dolari” pentru părinţi
  • Fanii artistului pun la îndoială autenticitatea candidaturii lui West la alegerile prezidenţiale
4017 afișări
Imaginea articolului Alegeri SUA 2020: Kanye West lansează afirmaţii controversate: Sprijin financiar „de un milion de dolari” pentru părinţi

Sursa FOTO: Profimedia

În timpul evenimentului, Kanye West, în vârstă de 43 de ani, a lansat mai multe afirmaţii care au ridicat semne de înrebare. Poate cele mai izbitoare dintre declaraţiile sale fac referire la problema avortului.

Kanye West s-a prezentat în faţa publicului având părul din partea din spate a capului ras sub forma anului „2020”. De asemenea, a purtat o vestă de protecţie antiglonţ şi s-a adresat mulţimii fără microfon.

Microfoane nu au existat nici în restul sălii, iar West a fost nevoit să ceară în repetate rânduri să se facă linişte.

Discursul său a luat o turnură neaşteptată când a abordat problema avortului. Acesta a izbucnit în lacrimi, mărturisind că ar fi putut să nu se nască niciodată dacă părinţii săi mergeau până la capăt în ideea de a pune capăt sarcinii. „Kanye West nu ar fi existat pentru că tatăl meu era prea ocupat”. Artistul a continuat: „Aproape că mi-am ucis fiica...Chiar dacă soţia mea (Kim Kardashian West - n.r) ar cere divorţul după acest discurs, ea e cea care a adus-o pe North (fiica celor doi- n.r.) pe lume, chiar dacă atunci nu am vrut."

A adăugat că, din punctul său de vedere, avortul ar trebui să rămână legal, dar consideră că e necesară acordarea unui sprijin financiar pentru noile mame. „Oricine are un copil primeşte un milion de dolari”, a spus el.

„Singurul lucru care ne poate elibera este respectarea regulilor care ne-au fost date pentru a primi Pământul Făgăduinţei. (...) Avortul ar trebui să fie legal pentru că...Ghiciţi ce? Legea nu este dată de Dumnezeu, deci ce este legalitatea?"

Fanii pun la îndoială autenticitatea candidaturii lui West la alegerile prezidenţiale şi se întreabă dacă întreaga poveste nu ascunde, de fapt, o campanie publicitară extinsă. În plus, o postare ştearsă recent de pe Twitter părea să prezinte lista melodiilor de pe un nou album al artistului, lucru care le-a dat de gândit americanilor.

Kanye West şi-a anunţat candidatura pe data de 4 iulie, dar, potrivit BBC, a ratat deja termenul limită pentru a se califica la vot în mai multe state. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici