Alertă de securitate la Casa Albă din cauza unui obiect suspect

O alertă de securitate a avut loc, luni, la sediul Preşedinţiei Statelor Unite, în centrul oraşului Washington, din cauza unui obiect suspect, afirmă surse citate de presa americană.

2804 afișări
Imaginea articolului Alertă de securitate la Casa Albă din cauza unui obiect suspect

Alertă de securitate la Casa Albă din cauza unui obiect suspect

Alerta de securitate, care intervine de Ziua Eroilor, a fost declanşată după ce un individ a aruncat în partea de nord a curţii Casei Albe un obiect suspect, informează NBC News.

"O persoană a fost reţinută", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate americane citat de postul tv WTOP.

Junaliştii care se aflau la sediul Preşedinţiei SUA au primit ordinul de a rămâne în clădire pe durata alertei de securitate.

O echipă de pirotehnicieni a fost chemată pentru examinarea obiectului suspect, descris ca fiind un recipient care avea hârtii în interior.

Nu este clar dacă preşedintele Barack Obama, membri ai familiei prezidenţiale sau vicepreşedintele Joseph Biden erau în Casa Albă în momentul incidentului de securitate.

Barack Obama a depus luni, cu ocazia Zilei Eroilor, coroane de flori la Cimitirul militar Arlington.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici