ALERTĂ în Polonia: Cel puţin o persoană a murit, iar alte opt au fost rănite după ce au fost înjunghiate într-un mall | FOTO, VIDEO

Cel o persoană a murit, iar alte opt au fost rănite într-un atac comis vineri după-amiază de un individ înarmat cu un cuţit într-un mall din orăşelul Stalowa Wola, situat în sud-estul Poloniei, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de presa locală.

4013 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Polonia: Cel puţin o persoană a murit, iar alte opt au fost rănite după ce au fost înjunghiate într-un mall | FOTO, VIDEO

ALERTĂ în Polonia: Cel puţin o persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite după ce au fost înjunghiate de un individ, într-un mall | VIDEO

UPDATE ora 19.33 - Bilanţul a ajuns la un mort şi opt răniţi 

O persoană a murit, iar alte opt sunt spitalizate, şapte fiind în stare gravă, în urma atacului comis vineri după-amiază într-un mall din Polonia, anunţă poliţia poloneză.

Persoana decedată este o femeie în vârstă de 50 de ani.

UPDATE ora 18.09- O persoană a murit, iar alte opt sunt spitalizate, şase fiind în stare gravă, în urma atacului comis vineri după-amiază într-un mall din Polonia, anunţă poliţia poloneză.

Răniţii au fost transportaţi la spitale din localităţile Stalowa Wola, Tarnobrzeg şi Sandomierz.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului, dar există suspiciuni că atacatorul ar avea probleme psihice.

"Autorul atacului este un tânăr în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Stalowa Wola. Este cetăţean polonez", a declarat Andrzej Walczyna, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Stalowa Wola.

Atacul a avut loc în Centrul comercial VIVO, au declarat surse din cadrul poliţiei citate de agenţia de presă PAP.

Potrivit datelor preliminare, un polonez în vârstă de 27 de ani a atacat numeroase persoane cu un obiect ascuţit, cel mai probabil un cuţit.

Presupusul autor al atacului a fost imobilizat şi arestat preventiv.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici