Alertă pe aeroportul din Sofia. Autorităţile bulgare susţin că nu există nicio bombă, dar un terminal rămâne închis

Autorităţile bulgare au negat informaţiile conform cărora un dispozitiv exploziv ar fi fost găsit la aeroportul din Sofia, confirmând însă că un vehicul este percheziţionat în faţa Terminalul 1.

2432 afișări
Imaginea articolului Alertă pe aeroportul din Sofia. Autorităţile bulgare susţin că nu există nicio bombă, dar un terminal rămâne închis

Alertă pe aeroportul din Sofia. Autorităţile bulgare susţin că nu există nicio bombă, dar un terminal rămâne închis

"Nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv, dar este verificat un vehicul", a declarat Hristo Şterianov, directorul aeroportului din Sofia.

Şterianov a precizat că declaraţiile făcute anterior de un purtător de cuvânt al aeroportului au fost imprecise.

Surse citate de agenţia Reuters anunţaseră că autorităţile bulgare au depistat un dispozitiv exploziv într-un vehicul parcat în faţa Aeroportului din Sofia, iar echipele pirotehnice au iniţiat procedurile pentru dezamorsare.

"Un dispozitiv exploziv a fost găsit într-o autoutilitară", declarase Daniela Veleva, purtătorul de cuvânt al aeroportului din Sofia, precizând că echipele pirotehnice depun eforturi pentru dezamorsarea bombei.

Terminalul 1 al Aeroportului internaţional din Sofia a fost evacuat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici