Alerte de securitate pe Aeroportul din Los Angeles; un avion de pasageri, percheziţionat - VIDEO

Un avion de pasageri a fost percheziţionat imediat după aterizare, pe Aeroportul internaţional din Los Angeles, unde un terminal a fost evacuat din cauza unor alerte de securitate, informează presa americană.

9195 afișări
Imaginea articolului Alerte de securitate pe Aeroportul din Los Angeles; un avion de pasageri, percheziţionat - VIDEO

Alerte de securitate pe Aeroportul din Los Angeles; un avion de pasageri, percheziţionat

Agenţi ai trupelor speciale SWAT au descins la bordul unui avion de pasageri al companiei American Eagle aterizat pe Aeroportul internaţional din Los Angeles după decolarea de la Houston.

Un reprezentant al Poliţiei aeroportuare, Rob Pedregon, a declarat pentru NBC că fusese primit un apel telefonic care anunţa prezenţa unei bombe în avion.

"Zborul American Eagle 5.931, gestionat de Compass Airlines, pe ruta Houston (Aeroportul George Bush Intercontinental - IAH) - Aeroportul internaţional Los Angeles (LAX), a fost vizat de o ameninţare cu bombă puţin credibilă. Avionul a aterizat în siguranţă. Din raţiuni de precauţie, autorităţile verifică avionul", se arată într-un comunicat al aeroportului.

 

 

 

Conform unor surse, la bordul aparatului de zbor nu a fost găsit niciun dispozitiv suspect.

Tot din cauza unei alerte de securitate, Terminalul 1 al Aeroportului Internaţional din Los Angeles a fost temporar evacuat.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici