Alexey Navalny îl acuză pe preşedintele rus Vladimir Putin că se află în spatele otrăvirii sale

  • Alexey Navalny e ferm convins de faptul că preşedintele rus este de vină pentru otrăvirea sa
  • „Nu simţi durere, dar ştii că mori”, a spus Navalny despre momentul în care otrava începe să funcţioneze.
2729 afișări
Imaginea articolului Alexey Navalny îl acuză pe preşedintele rus Vladimir Putin că se află în spatele otrăvirii sale

Alexey Navalny îl acuză pe preşedintele rus Vladimir Putin că se află în spatele otrăvirii sale, scrie agenţia ANSA, citând un interviu dat de Navalny revistei germane „Der Spiegel”: „Afirm că Putin se află în spatele acestei infracţiuni, nu am altă versiune a ceea ce s-a întâmplat". 

„Nu simţi durere, dar ştii că mori”, a spus Navalny despre momentul în care otrava începe să funcţioneze.

„Sarcina mea acum este să rămân neînfricat. Şi nu mă tem", a adăugat Navalny.

Acesta a adăugat că intenţionează să se întoarcă în ţara sa de îndată ce îşi va reveni complet şi a spus: „Nu-i voi face lui Putin cadoul de a nu reveni în Rusia. A nu mă întoarce ar însemna că Putin şi-a atins obiectivul. Scopul meu este acum să revin mai repede în formă".

În ce priveşte starea sa de sănătate, Navalny a spus că este mult mai bine: „Înainte, nu puteam parcurge mai mult de 10 trepte, acum pot merge până la etajul cinci.

Omul politic Vyacheslav Volodin l-a acuzat pe Alexei Navalny că serveşte interesele autorităţilor şi serviciilor de securitate din ţările occidentale. „Evident, Navalny colaborează cu serviciile şi autorităţile de securitate din ţările occidentale, în slujba intereselor lor", a spus Volodin, potrivit Interfax.

Volodin a numit anterior otrăvirea lui Navalny o „provocare” de către serviciile de informaţii occidentale, în special „SUA”.

„Vladimir Putin i-a salvat viaţa lui Alexei Navalny”, a adăugat Volodin, care a declarat indecente declaraţiile lui Navalny către revista germană Spiegel: „Dacă ceea ce i s-a întâmplat a fost orchestrat de serviciile speciale ale ţărilor occidentale, atunci afirmaţia sa corespunde acestei logici. Toată lumea - de la piloţi, la medici şi preşedinte - a muncit sincer pentru a-i salva viaţa. Şi doar o persoană indecentă poate face astfel de afirmaţii", a spus Volodin, potrivit Interfax, preluat de ANSA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici