Altercaţie în Parlamentul de la Chişinău: Un deputat a încercat să îi dea un pumn unui coleg - VIDEO

Mai mulţi deputaţi moldoveni s-au luat la bătaie în Parlamentul de la Chişinău, un deputat încercând să îi tragă un pumn unui coleg, în cadrul unei dezbateri privind cheltuirea fondurilor publice.

176 afișări
Imaginea articolului Altercaţie în Parlamentul de la Chişinău: Un deputat a încercat să îi dea un pumn unui coleg - VIDEO

Altercaţie în Parlamentul de la Chişinău: Un deputat a încercat să îi dea un pumn unui coleg

Altercaţia a izbucnit joi dimineaţă, când deputata comunistă Zinaida Chistrugă l-a acuzat pe premierul Vlad Filat că ar efectua deplasări în interesul partidului pe banii statului. În replică, deputatul liberal-democrat Valeriu Streleţ afirmase că parlamentarii opoziţiei comuniste trebuie supuşi unor teste medicale pentru că ar face solicitari stupide. "Numai întrebari stupide, trebuie chemat ministrul Sănătăţii, să vă facă un diagnostic", spusese Streleţ, informează Jurnal de Chişinău în ediţia online.

Potrivit Jurnal de Chişinău, deputatul PLDM Alexandru Cimbriciuc l-a împins pe comunistul Iurie Muntean în momentul în care acesta se apropia de Valeriu Streleţ înjurându-l.

Iurie Muntean a încercat să îi dea un pumn în figură lui Alexandru Cimbriciuc, dar cei doi au fost despărţiţi de alţi colegi care au intervenit imediat.

PRO TV Chişinău reaminteşte că nu este prima altercaţie din Parlamentul Republicii Moldova. Recent, comuniştii s-au îmbrâncit cu ofiterii SPP care îl însoţeau în sala de plen pe liderul PSD Victor Selin. În urmă cu două săptămâni, comunistul Iurie Muntean l-a împins pe vicepreşedintele Parlamentului Vlad Plahotniuc.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici