Amazon a unificat Irlanda: Compania, ironizată pe reţele sociale după ce i-a spus unui rezident din Irlanda de Nord că nu locuieşte în UK

  • Răspunsuri bizare ale serviciului de asistenţă al uneia dintre cele mai mari companii din lume.
  • Pentru o scurtă perioadă, sâmbătă după-amiază, a părut că Amazon a unificat Irlanda.
  • Compania de tehnologie şi-a cerut acum scuze după ce i-a spus unui rezident din Irlanda de Nord că nu poate urmări un meci de rugby, deoarece nu locuia în Marea Britanie.
1719 afișări
Imaginea articolului Amazon a unificat Irlanda: Compania, ironizată pe reţele sociale după ce i-a spus unui rezident din Irlanda de Nord că nu locuieşte în UK

Amazon a unificat Irlanda: Compania a fost ironizată pe reţele sociale după ce i-a spus unui rezident din Irlanda de Nord că nu locuieşte în Marea Britanie

Chris Jones din Antrim şi-a pierdut o după-amiază întreagă, încercând să urmărească meciul Angliei împotriva Georgiei, care era difuzat pe Amazon Prime Video.
 
Din disperare, a apelat la contul de asistenţă pentru clienţi Amazon de pe Twitter pentru ajutor, doar pentru a i se spune că a fost blocat din motive geografice.
 
„Ne cerem scuze, dar la examinarea locaţiei dvs. vă aflaţi în Irlanda de Nord. Acoperirea Cupei Naţiunilor de Toamnă Rugby este disponibilă exclusiv membrilor Prime cu sediul în Marea Britanie. Nu avem drepturi asupra altor teritorii ”, i-a fost transmis de către contul de asistenţă al Amazon.
 
 
Răspunsul a devenit rapid viral, atrăgând zeci de mii de răspunsuri şi atenţie politică.
 
Ca răspuns la cei care au subliniat că Irlanda de Nord face parte din Marea Britanie, Amazon a răspuns: „Vă mulţumim că ne-aţi contactat. Vom transmite feedback-ul dvs. echipei corespunzătoare. "
 
Când un alt utilizator s-a plâns de probleme la accesarea fluxului de rugby, Amazon a răspuns: „Salut! Ne cerem scuze pentru probleme ”.
 
Ministrul justiţiei din Irlanda de Nord, Naomi Long, a glumit că Amazon a provocat un „incident internaţional” cu răspunsurile sale.
 
Compania a refuzat să comenteze în continuare, dar a insistat că este o simplă eroare. „Ne cerem scuze pentru eroarea din răspunsul colegului nostru. Abonaţii noştri Prime Video din Irlanda de Nord şi din restul Marii Britanii pot accesa şi viziona Cupa Naţiunilor de toamnă Rugby pe Prime Video ca parte a abonamentului lor ”, a spus acesta.
 
Amazon angajează mii de angajaţi în Irlanda şi are un centru mare de servicii pentru clienţi în Cork.
 
Jones, omul care se plânsese la Amazon, a fost amuzat de răspunsuri, dar în ciuda faptului că a provocat un "incident internaţional", tweet-ul său nu a rezolvat problema sa tehnică în jurul meciului de rugby, a spus el. „Nu am apucat să-l văd până la urmă!”
 
Regatul Unit cuprinde insula Marea Britanie, partea de nord-est a insulei Irlanda şi multe insule mici. Irlanda de Nord este singura parte a Regatului Unit care are frontieră terestră⁠ cu un alt stat suveran,‌ Republica Irlanda.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici