Video Ambasada României la Kiev, ţinta unui atac cu ouă (VIDEO)

Câteva mii de membri ai blocului ucrainean KUCIMA au protestat, joi, faţă de ceea ce consideră atitudinea arogantă şi arbitrară a autorităţilor de la Bucureşti, potrivit paginii electronice a Delovaia Gazeta.

1 afișare

Manifestanţii au semnat un “ultimatum popular” adresat Bucureştiului prin care îşi exprimă indignarea faţă de politica României. Între altele, manifestanţii au exemplificat ostilitatea statului vecin prin faptul că Partidul România Mare are drept siglă o hartă a României care include teritoriile ucrainiene Odessa, Cernăuţi, şi Insula Şerpilor

Activiştii ai blocului KUCIMA au acuzat, de asemenea, pierderile imense provocate de ocupaţia românească în Ucraina şi au cerut compensaţii de 1000 de euro pentru fiecare ucrainian care a avut de suferit.

În plus, ei au mai ameninţat că vor boicota toate mărfurile româneşti.

Sediul Secţiei consulare a României la Kiev, situat pe strada Belinski, din capitala ucraineană, a fost, joi, ţinta unui atac cu ouă, a declarat un angajat al misiunii diplomatice.

Secţia consulară nu a dorit să comenteze incidentul. De asemenea, Ambasada României la Kiev a confirmat informaţia, dar nu a dorit să ofere amănunte.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici