Ambasadorul Franţei în Iran s-a întâlnit cu profesoara arestată

Ambasadorul Franţei la Teheran, Bernard Poletti, s-a întâlnit, joi, cu franţuzoaica deţinută în Iran de la data de 1 iulie pentru spionaj, potrivit unei surse diplomatice.

13 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Franţei în Iran s-a întâlnit cu profesoara arestată

Ambasadorul Franţei în Iran s-a întâlnit cu profesoara arestată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Întâlnirea a fost destul de lungă. A durat aproximativ 40 de minute. Din punct de vedere fizic, ea se afla într-o stare bună, însă era preocupată de ceea ce se va întâmpla în continuare", a declarat sursa citată.

"Ambasadorul i-a transmis mesajele venite din partea familiei", potrivit aceleiaşi surse, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Clotilde Reiss, în vârstă de 23 de ani, este lector de limbă franceză la Universitatea din Ispahan (centru). Autorităţile franceze au făcut publică arestarea ei luni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici