Amendă regală. Prinţul Ioachim al Belgiei va plăti 10.400 de euro pentru încălcarea măsurilor restrictive, la o petrecere

  • Prinţul Ioachim al Belgiei, în vârstă de 28 de ani, a fost amendat cu 10.400 de euro
  • Acesta a participat la o petrecere privată în Spania, fără să respecte măsurile restrictive impuse de autorităţi
  • Legea din timpul stării de urgenţă prevedea la momentul evenimentului că la o astfel de întâlnire pot participa doar 15 persoane
541 afișări
Imaginea articolului Amendă regală. Prinţul Ioachim al Belgiei va plăti 10.400 de euro pentru încălcarea măsurilor restrictive, la o petrecere

Carantină, dar nu pentru toată lumea: Prinţul Ioachim al Belgiei, infectat cu coronavirus la o petrecere în timpul pandemiei. 27 de participanţi, deşi legea spunea maximum 15

Prinţul Ioachim al Belgiei a fost amendat de administraţia spaniolă cu 10.400 de euro, drept consecinţă a încălcării restricţiilor de izolare în timpul unei călătorii la Cordoba din luna mai. 
 
Prinţul Ioachim al Belgiei, în vârstă de 28 de ani, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 după ce a participat la o petrecere privată. Evenimentul a avut loc la o reşedinţă privată din Cordoba, Spania, şi a găzduit 27 de invitaţi, deşi legea spunea că numărul maxim admis de participanţi este de 15 persoane.
 
Prinţul Ioachim este al 10-lea în linie la tronul Belgiei şi, notează presa din această ţară, a început să aibă simptome chiar a doua zi după eveniment. Rezultatul pozitiv al testului a venit vineri.
 
Casa Regală a confirmat că prinţul a fost în Spania pe 26 mai, "într-o deplasare profesională, în cadrul unui stagiu pe care îl face la o firmă".
 
Ioachim este fiul mai mic al prinţului Lorenz şi al prinţesei Astrid, deci nepotul regelui Philippe. El are o relaţie cu Victoria Ortiz Martinez-Sagrera, originară din Spania.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici