Ameninţare pentru poliţiştii corupţi. Mesajul hackerilor Anonymus, care au blocat temporar site-ul poliţiei din Minneapolis. VIDEO

  • Grupul Anonymous şi-a făcut simţită prezenţa în evenimentele tulburi din Minneapolis.
  • Anonymous cere acuzarea lui Chauvin şi ameninţă că va expune corupţia din poliţie.
  • "Oamenii s-au săturat corupţie şi violenţă din partea unor organizaţii care promit să le ofere siguranţă."
7790 afișări
Imaginea articolului Ameninţare pentru poliţiştii corupţi. Mesajul hackerilor Anonymus, care au blocat temporar site-ul poliţiei din Minneapolis. VIDEO

Ameninţare pentru poliţiştii corupţi. Mesajul hackerilor Anonymus, care au blocat temporar site-ul poliţiei din Minneapolis. VIDEO

Grupul Anonymous şi-a făcut simţită prezenţa şi în evenimentele tulburi care au urmat uciderii lui George Floyd de către poliţistul Derek Chauvin de la Poliţia din Minneapolis şi cere dreptate.

Într-un videoclip, Anonymous cere acuzarea lui Chauvin şi ameninţă că va expune corupţia din poliţie din Statele Unite, iar site-ul Poliţiei din Minneapolis a fost blocat la câteva momente după ce clipul a început să circule pe internet.

 

 

Subtitrare

Poliţiştii care ucid oameni şi comit alte infracţiuni trebuie să fie traşi la răspundere la fel ca noi ceilalţi. În caz contrar, vor crede că au dreptul să facă orice îşi doresc. Poate veţi spune că e vorba doar de nişte uscături, dar ce se întâmplă dacă ofiţerii care stau lângă ei şi nu fac nimic în timp ce comit infracţiuni, care refuză să-i judece pe aceşti criminali care acţionează împotriva oamenilor pe care au jurat să-i protejeze.

Oamenii s-au săturat corupţie şi violenţă din partea unor organizaţii care promit să le ofere siguranţă. După evenimentele din ultimii ani, mulţi oameni încep să înţeleagă că nu sunt aici ca să-i apere, ci mai degrabă să-i oprime şi să impună voinţa unor conducători criminali. Sunteţi aici pentru a menţine ordinea, nu pentru a oferi siguranţă oamenilor. De fapt, sunt chiar mecanismul pe care elitele îl folosesc pentru a-şi perpetua opresiunea globală.

Lumea începe să se trezească şi oamenii devin din ce în ce mai furioşi de fiecare dată când văd sânge vărsat inutil fără consecinţe. Aceşti poliţişti trebuie aduşi în faţa legii, iar ofiţerul Chauvin, în special, trebuie acuzat de omor. Din păcate, nu avem încredere în organizaţia lor coruptă pentru a face dreptate, aşa că vom scoate la iveală numeroasele crime din întreaga lume. Noi suntem legiunea. Venim.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici