Americanii sunt încurajaţi să predea armele de foc pentru a fi trimise în Ucraina

Americanii din Miami au fost încurajaţi să-şi predea armele de foc la poliţie, pentru ca acestea să fie trimise în Ucraina, potrivit Sky News.

1083 afișări
Imaginea articolului Americanii sunt încurajaţi să predea armele de foc pentru a fi trimise în Ucraina

Programul de răscumpărare a armelor, derulat de oraşul Miami şi de departamentul de poliţie al oraşului, i-a îndemnat pe oameni să predea armele de foc, puşti şi puşti de vânătoare în schimbul unor carduri cadou.

Toate armele colectate vor fi trimise în Ucraina, în timp ce noi ajutăm să scoatem armele de pe străzile noastre", au declarat oficialii oraşului.

Armele de foc artizanale sau de tip replică, pistoalele BB şi armele de airsoft puteau fi, de asemenea, predate pentru „siguranţă publică”, dar proprietarii lor nu sunt eligibili pentru a primi un card cadou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici