VIDEO  Amsterdam lansează campania care îi vizează pe bărbaţii britanici cu vârste între 18 şi 35 de ani

Ideea este să-i ţină pe turiştii englezi mai zbuciumaţi departe de sex şi de droguri.

2516 afișări
Imaginea articolului Amsterdam lansează campania care îi vizează pe bărbaţii britanici cu vârste între 18 şi 35 de ani

Amsterdam lansează campania care îi vizează pe bărbaţii britanici cu vârste între 18 şi 35 de ani

Amsterdam îi avertizează pe turiştii britanici „zgomotoşi” să stea departe de sex şi droguri.

Şi pentru a face acest lucru, a inventat o „campanie digitală” de descurajare care vizează bărbaţii din Marea Britanie cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care însă a fost respinsă de consiliul oraşului olandez.

Ideea face parte din eforturile de a curăţa reputaţia Amsterdamului ca şi capitală a celor mai libertine oraşe din Europa.

Campania se intitulează „Stai departe”, iar videoclipurile arată tineri clătinându-se pe stradă, fiind încătuşaţi de poliţie sau luându-li-se amprentele digitale şi fotografiaţi.

Anunţurile vor fi declanşate online atunci când oamenii din Marea Britanie vor tasta cuvinte precum „cheap hotel” sau „pub crawl Amsterdam”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici