Ancheta care ar putea duce la demiterea preşedintelui SUA: Denunţătorul lui Trump, dispus să răspundă întrebărilor republicanilor din Camera Reprezentaţilor

Avocatul denunţătorului lui Donald Trump, Mark Zaid, a anunţat disponibilitatea clientului său de a răspunde întrebărilor transmise de membrii republicani din Camera Reprezentaţilor, în cadrul anchetei care ar putea duce la demiterea liderului american, relatează agenţia The Associated Press.

539 afișări
Imaginea articolului Ancheta care ar putea duce la demiterea preşedintelui SUA: Denunţătorul lui Trump, dispus să răspundă întrebărilor republicanilor din Camera Reprezentaţilor

Ancheta care ar putea duce la demiterea preşedintelui SUA: Denunţătorul lui Trump, dispus să răspundă întrebărilor parlamentarilor republicani

Anunţul de făcut de avocatul denunţătorului vine ca răspuns la solicitările preşedintelui Trump de a-şi face publică identitatea, acuzându-l că ar fi depus mărturii false împotriva acestuia. Trump, fără să ofere dovezi, a sugerat că informatorul ar putea fi vinovat de înşelăciune. „Denunţătorul ar trebui să fie dezvăluit pentru că a dat informaţii false. A alcătuit o poveste” a declarat Trump reporterilor la Casa Albă.

Mărturiile transmise de denunţătorul a cărui identitate este necunoscută au declanşat lansarea unei anchete asupra activităţii liderului de la Casa Albă, care ar putea duce la demiterea acestuia.

Oferta denunţătorului de a răspunde, în scris, întrebărilor parlamentarilor republicani a fost transmisă de avocatul acestuia liderului republican al comisiei pentru informaţii Devin Nunes, pentru a limita solicitărtile preşedintelui Trump de a dezvălui identitatea denunţătorului.

„A fi denunţător nu e o ocupaţie partizană, nici nu îşi propune demiterea preşedintelui. Nu ăsta este rolul nostru”; „Vom asigura răspunsurile la timp”, a informat Mark Zaid prin intermediul unei postări pe Twitter. Denunţătorul va răspunde întrebărilor venind direct din partea membrilor republicani, în scris, excepţie făcând cele legate de identitatea acestuia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici