Anders Behring Breivik, autorul atacurilor din Oslo, a fost audiat - VIDEO

Prima audiere a lui Anders Behring Breivik, presupusul autor al atacurilor din Norvegia, a avut loc luni, anunţă instanţa din Oslo.

429 afișări
Imaginea articolului Anders Behring Breivik, autorul atacurilor din Oslo, a fost audiat - VIDEO

Anders Behring Breivik, autorul atacurilor din Oslo, a fost audiat

"Audierea s-a încheiat, sala este goală", a declarat un oficial din cadrul dispozitivului de securitate de la tribunal.

În cadrul şedinţei desfăşurate cu uşile închise, judecătorul Kim Heger urma să se pronunţe asupra măsurii plasării în detenţie provizorie a lui Anders Behring Breivik.

Breivik ceruse, prin intermediul avocatului său, ca audierea să fie publică şi să aibă posibilitatea să compară îmbrăcat în uniformă.

Judecătorul Kim Heger justificase decizia de a nu exista o şedinţă publică: "Există informaţii concrete care indică faptul că o audiere publică, în prezenţa suspectului, poate declanşa o situaţie extraordinară şi extrem de delicată în privinţa anchetei şi securităţii".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici