18+  Andrew Tate a devenit personaj de desene animate

  • Considerat cel mai toxic bărbat din istoria internetului şi probabil cea mai cenzurată personalitate de la Adolf Hitler şi Donald Trump încoace, Andrew Tate, cunoscut ca Top G, a devenit personaj în seriale de desene animate- South Park şi DoiDegeaba.
  • La sfârşitul anului 2022, Andrew Tate, aflat în România, a fost arestat pentru acuzaţii de proxenetism şi trafic de persoane. În prezent, influencerul este arestat la domiciliu.
  • Andrew Tate, fost kickboxer profesionist şi influencer anglo-american, a ţinut mai multe discursuri misogine pe Twitter, Tik-Tok şi Instagram, dar şi despre societatea actuală pe care a comparat-o cu filmul Matrix. A fost suspendat pe mai multe platforme de social media şi s-a mutat în România, sperând că va scăpa mai uşor de acuzaţiile pentru viol din partea justiţiei americane şi celei britanice.
  • Potrivit ultimelor ştiri din Regatul Unit, actele de hărţuire sexuală şi violenţă împotriva elevelor, studentelor şi femeilor britanice au crescut de când tot mai mulţi tineri, în special elevi şi studenţi, urmăresc discursurile misogine ale lui Andrew Tate.
1107 afișări
Imaginea articolului Andrew Tate a devenit personaj de desene animate

Andrew Tate în Doi Degeaba 

Aflat în căutarea unui prieten, personajul Inocenţiu din cel mai urmărit serial românesc de animaţie de pe YouTube, Doi Degeaba, soseşte la locuinţa lui Andrew Tate. 

Influencerul îl supune la probe absurde (inclusiv să-şi tragă un glonţ în picior sau să-i livreze marijuană) prin care să-şi demonstreze masculinitatea ca Top G din afara Matrixului şi că nu este un sclav al sistemului. 

Andrew Tate în South Park

Andrew Tate a apărut ca personaj în ultimul episod al sezonului 26, din unul dintre cele mai vizionate seriale americane  de animaţie pentru adulţi, South Park

În episod, tatăl lui Stan Marsh, Randy, organizează o petrecere interzisă, cheamă escorte, tineri petrecăreţi şi apelează la Andrew Tate. 

El speră că fiul său, un elev milenial ce se joacă jocuri de masă Warhammer cu colegul său tocilar de şcoală, va învăţa să devină "bărbat adevărat". 

Randy consideră că noua generaţie de băieţi este efeminizată,  lipsită de masculinitate din cauza mass-mediei liberale de stânga. 

Mulţi conservatori radicali de extrema dreaptă din SUA dau vina pe presa liberală şi guvern pentru că-i determină pe tinerii de sex masculin din noua generaţie să se ruşineze de natura masculinităţii lor. 

Andrew Tate în Peppa Pig - parodie DeepFake

Clipul de parodie cu Andrew Tate introdus prin tehnologia Deepfake în serialul britanic de animaţie pentru copii, Peppa Pig, a devenit foarte vizualizat pe YouTube, dar a fost şters ulterior din cauza încălcării drepturilor de autor.

În clip, Andrew Tate se poartă ca un personaj toxic care critică societatea porcilor, considerându-i fătălăi, iar unele dintre discursurile sale agresive sunt introduse în clip, cu replici de tip "Ce culoare are Buggati-ul tău?".

Plecând cu copiii familiei Peppa la şcoală, se plânge că mulţi fraieri cheltuiesc banii inutil pe învăţământ în loc să înveţe să facă bani prin mijloace ilegale.

Îl critică pe  Daddy Pig că stă degeaba pe canapea la TV în loc să facă flotări sau pentru că se duce la un loc de muncă de dimineaţă unde nu face deloc avere şi se întoarce acasă la fel de sărac.

Este introdus în clip şi discursul în care el spune că majoritatea oamenilor îşi trăiesc vieţile ca nişte râme, nefăcând nimic important. 

În cele din urmă, el o jigneşte pe Mommy Pig, spunând că "femeile nu pot face nimic competent sau că este inacceptabil ca femeile să reuşească", apoi o răpeşte şi o ia ostatică la şcoală. 

Personajele îşi unesc forţele cu Bully Maguire (un personaj-meme inspirat după Tobey Maguire, actorul care l-a interpretat pe Peter Parker în trilogia de filme Spider-Man), iar Andrew Tate este învins şi arestat de poliţie. 

 

 

Andrew Tate pe MeatCanyon (YouTube) 

Într-un clip de parodiere foarte controversat, considerat chiar greţos de comentatori, îl arată pe Andrew Tate în ipostaza de guru pentru tinerii inceli. 

Creatorii îl ironizează pe influencer, scoţându-i în evidenţă impostura, misoginia şi narcisismul. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici