Andrzej Duda, preşedintele Poloniei: „Dacă Ucraina nu primeşte arme în următoarele săptămâni, Putin ar putea câştiga”

32222 afișări
Imaginea articolului Andrzej Duda, preşedintele Poloniei: „Dacă Ucraina nu primeşte arme în următoarele săptămâni, Putin ar putea câştiga”

Andrzej Duda, preşedintele Poloniei: „Dacă Ucraina nu primeşte arme în următoarele săptămâni, Putin ar putea câştiga”

„Nevoia Ucrainei de arme occidentale este urgentă şi va determina rezultatul pe câmpul de luptă”, a declarat preşedintele polonez Andrzej Duda într-un interviu acordat publicaţiei franceze Le Figaro.
 
„Dacă nu trimitem echipament militar Ucrainei în următoarele săptămâni, Putin ar putea câştiga. El poate câştiga şi nu ştim unde se va opri”, a mai spus Duda.
 
Vorbind despre posibilitatea unui atac rusesc asupra Poloniei, Duda a spus că o astfel de acţiune ar fi un atac la adresa NATO, şi a statelor membre.
 
„Când Statele Unite au fost atacate în 2001, toţi aliaţii au fost de partea americanilor pentru a lupta împotriva teroriştilor. Credem că, dacă ar avea loc un atac asupra unei ţări NATO, răspunsul ar fi acelaşi - rapid şi decisiv”, a declarat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici