Angela Merkel ironizează abordarea Theresei May în negocierile pe tema Brexit

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a ironizat abordarea premierului britanic, Theresa May, în negocierile pe tema ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, afirmând că şeful Guvernului de la Londra ştie să ceară doar să i se facă oferte, relatează ITV şi The Independent.

1032 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel ironizează abordarea Theresei May în negocierile pe tema Brexit

Angela Merkel ironizează abordarea Theresei May în negocierile pe tema Brexit

În cursul unei întâlniri cu jurnaliştii, la Forumul Economic Mondial Davos, Angela Merkel a declarat că Theresa May vrea constant să i se facă oferte.

"Ne spune: «Să ne faceţi o ofertă». Noi îi răspundem: «Dar voi ieşiţi din UE, nu este necesar să vă facem noi oferte. Să fim serioşi, ce vreţi?». Dar Theresa May repetă: "Să ne faceţi o ofertă", le-a declarat Angela Merkel jurnaliştilor.

"Astfel, suntem prinşi într-un ciclu fără sfârşit între «ce vreţi?» şi «să ne faceţi o ofertă»", a subliniat Angela Merkel.

Guvernul Theresa May nu a avut încă nicio reacţie la aceste declaraţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici