Antreprenorul Glen de Vries, care luna trecută a zburat în spaţiu, cu Blue Origin, a murit

Glen de Vries, pilotul care luna trecută a zburat în spaţiu cu actorul William Shatner la bordul capsulei New Shepard a companiei Blue Origin, a murit într-un accident de avion produs în New Jersey, anunţă ABC News.

8443 afișări
Imaginea articolului Antreprenorul Glen de Vries, care luna trecută a zburat în spaţiu, cu Blue Origin, a murit

Avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit joi, în New Jersey, şi două persoane au murit. Glen de Vries avea 49 de ani.

„Suntem devastaţi să aflăm despre decesul subit al lui Glen de Vries. El a adus atât de multă viaţă şi energie întregii echipe Blue Origin şi colegilor săi. Pasiunea pentru aviaţie, activitatea caritabilă şi devotamentul faţă de meseria sa vor fi îndelung preţuite şi admirate”, au transmis, pe Twitter, reprezentanţii companiei Blue Origin.

Glen de Vries a zburat în spaţiu luna trecută împreună cu actorul William Shatner cunoscut pentru rolul căpitanului Kirk din Star Trek. Zborul Blue Origin a durat 11 minute şi i-a dus pe membrii echipajului la peste 60 de mile deasupra suprafeţei Pământului. Acesta a fost al doilea zbor civil în spaţiu pentru capsula lui Bezos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
accident,
pilot

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici