Anunţ important din partea lui Mark Zuckerberg privind WhatsApp

O îmbunătăţire semnificativă pentru aplicaţia de mesagerie a fost anunţată de directorul executiv al companiei Meta.

10966 afișări
Imaginea articolului Anunţ important din partea lui Mark Zuckerberg privind WhatsApp

Sursa Foto - Encyclopedia Britannica/BBC

Începând de astăzi, vă puteţi conecta la acelaşi cont de WhatsApp pe patru telefoane diferite, a anunţat pe Facebook directorul executiv şi co-fondatorul companiei Meta Platforms.

Decizia a fost primită cu bucurie de utilizatori la secţiunea de comentarii de pe Facebook. 

WhatsApp este o aplicaţie de mesagerie care a fost lansată în 2009 de doi foşti angajaţi ai Yahoo, Brian Acton şi Jan Koum.

Aplicaţia a devenit rapid populară datorită simplităţii şi securităţii sale, permiţând utilizatorilor să trimită mesaje text, audio, video şi imagini gratuit, folosind conexiunea la internet.

În 2014, WhatsApp a fost cumpărată de Facebook pentru 19 miliarde de dolari, cea mai mare achiziţie din istoria companiei.

Facebook a promis să păstreze independenţa şi confidenţialitatea WhatsApp, dar a încercat să integreze aplicaţia cu celelalte servicii ale sale, cum ar fi Messenger şi Instagram.

În 2021, Facebook s-a redenumit în Meta, o companie care vrea să construiască metaversul, o lume virtuală interconectată.

WhatsApp face parte din viziunea Meta de a oferi oamenilor experienţe imersive şi sociale prin realitate augmentată şi virtuală.

Compania îşi dezvoltă în continuare aplicaţia şi adaugă noi funcţii, cum ar fi reacţiile la mesaje sau interfaţa apelurilor audio.

Totuşi, WhatsApp se confruntă şi cu controverse legate de politica sa de confidenţialitate, care cere utilizatorilor să accepte partajarea datelor cu Meta, sau de securitatea sa, care este ameninţată de hackeri sau guverne. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici