Aproape 6.000 de extracomunitari minori au dispărut în Germania în anul 2015 - presă

Aproape 6.000 de extracomunitari minori, mulţi sub vârsta de 14 ani, au dispărut în Germania în cursul anului 2015, afirmă surse oficiale citate de presa germană.

734 afișări
Imaginea articolului Aproape 6.000 de extracomunitari minori au dispărut în Germania în anul 2015 - presă

Aproape 6.000 de extracomunitari minori au dispărut în Germania în anul 2015 - presă (Imagine Shutterstock: Mediafax Foto)

Conform unor surse din cadrul Ministerului german de Interne, 5.835 de imigranţi clandestini minori au dispărut din centrele de cazare în anul 2015.

"Minorii dispăruţi provin din Afganistan, Siria, Eritreea, Maroc şi Algeria", precizează un oficial german citat de site-ul agenţiei Reuters.

Conform site-ului Funke Mediengruppe, 555 dintre cei 5.835 de imigranţi minori dispăruţi au vârste sub 14 ani.

În anul 2015, în Germania au ajuns 1,2 milioane de imigranţi clandestini din Orientul Mijlociu şi din Africa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici