Fratele de 15 ani al unuia dintre autorii atentatelor din Paris ameninţă că va comite un atac în Europa

Fratele adolescent al teroristului Abdelhamid Abaaoud, unul dintre autorii atentatelor comise la Paris, intenţionează să vină în Europa pentru a comite un atac, avertizează Interpol, situaţie care stârneşte îngrijorare în Franţa şi Belgia, informează Paris Match.

2709 afișări
Imaginea articolului Fratele de 15 ani al unuia dintre autorii atentatelor din Paris ameninţă că va comite un atac în Europa

Fratele de 15 ani al unuia dintre autorii atentatelor din Paris ameninţă că va comite un atac în Europa

Potrivit unei conversaţii interceptate de Interpol, Younes Abaaoud, un islamist în vârstă de doar 15 ani, intenţionează să vină în Europa pentru a "răzbuna moartea fratelui" său, Abdelhamid Abaaoud, un terorist belgiano-marocan care a participat la atentatele comise în Paris pe 13-14 noiembrie 2015, soldate cu 130 de morţi.

Adolescentul Younes Abaaoud, "educat" în spiritul terorist al reţelei fundamentaliste Stat Islamic, a fost localizat în februarie în oraşul saudit Djeddah.

Autorităţile belgiene îl caută pe Younes Abaaoud de doi ani, existând suspiciuni că ar fi fugit în Siria pentru a deveni membru al organizaţiei teroriste Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici