Aproape 80 de persoane, coborâte de pompieri din zeci de telegondole rămase blocate, în Köln, Germania

Aproape 80 de persoane au fost coborâte de pompieri, duminică după-amiază, din zeci de telegondole care au rămas blocate din cauza unei defecţiuni, în oraşul Köln, informează presa germană.

1165 afișări
Imaginea articolului Aproape 80 de persoane, coborâte de pompieri din zeci de telegondole rămase blocate, în Köln, Germania

Aproape 80 de persoane, coborâte de pompieri din zeci de telegondole rămase blocate, în Köln, Germania

"O telecabină a sărit de pe cabluri, astfel că tot sistemul telegondolei este oprit, iar pasagerii au fost evacuaţi", a declarat un reprezentant al Pompierilor din Köln, Johannes Feyrer, citat de revista Bild.

Pompieri din Köln şi din localităţile învecinate au fost mobilizaţi pentru operaţiunea de coborâre a pasagerilor din cele 32 de telegondole.

Potrivit publicaţiei Die Welt, 76 de pasageri, inclusiv femei şi copii, au fost coborâţi din telecabine de pompieri.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici