Armata israeliană a atacat infrastructura Hezbollah din Liban

Armata israeliană anunţă că a atacat infrastructura Hezbollah din Liban ca replică la un atac cu rachete antitanc lansat de lângă graniţa libaneză.

676 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană a atacat infrastructura Hezbollah din Liban

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Forţele de Apărare Israeliene (IDF) anunţă că au lovit „infrastructura teroristă” aparţinând Hezbollah-ului în Liban, potrivit Sky News.

Au fost folosite tancuri, un avion de luptă şi un elicopter care au lovit gruparea susţinută de Iran care a încercat să tragă o rachetă antitanc asupra Israelului. Trei drone au fost identificate peste graniţă.

„Azi mai devreme, o celulă teroristă a încercat să lanseze rachete antitanc în zona Marwahin din Liban. IDF a lovit celula. Nu au fost răniţi. IDF a lovit sursele lansărilor”, a transmis IDF prin intermediul unui comunicat publicat pe Telegram.

Ciocnirile la graniţa cu Israelul nu sunt neobişnuite, dar de la atacurile din 7 octombrie, acestea s-au înmulţit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici