Armata israeliană a ucis trei presupuşi atacatori palestinieni în zona vulnerabilă din Cisiordania

Este cea mai recentă vărsare de sânge în una dintre cele mai violente zone ale conflictului israeliano-palestinian din ultimii ani.

77 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană a ucis trei presupuşi atacatori palestinieni în zona vulnerabilă din Cisiordania

Armata israeliană a ucis trei presupuşi atacatori palestinieni în zona vulnerabilă din Cisiordania

Forţele de securitate israeliene au declarat că au deschis focul asupra unor militanţi palestinieni care au tras asupra lor dintr-o maşină în oraşul Nablus din Cisiordania, capitala comercială a teritoriului şi un obiectiv major al raidurilor recent intensificate ale armatei israeliene, notează AP.

În cartierul At-Tur, la scurt timp după împuşcături, forţele israeliene au examinat o Skoda neagră distrusă, plină de urme de gloanţe.

Presa palestiniană a descris uciderea atacatorilor ca fiind o ambuscadă în urma tentativei militanţilor de a ataca forţele israeliene în apropierea unei aşezări evreieşti care domină Nablus.

Armata israeliană a declarat că a confiscat trei puşti M-16 şi alte echipamente din maşina lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
palestinieni,
ucidere,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici