Armata israeliană anunţă că încă 4 soldaţi au fost ucişi în Gaza

Forţele de Apărare ale Israelului (IDF) au anunţat că încă patru soldaţi au fost ucişi în luptele din interiorul Fâşiei Gaza, scrie CNN.

168 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană anunţă că încă 4 soldaţi au fost ucişi în Gaza

Armata israeliană anunţă că încă 4 soldaţi au fost ucişi în Gaza

Unul dintre ei, Maor Cohen Eisenkot, era nepotul ministrului Gadi Eisenkot, al cărui fiu, Gal, a fost ucis joi în nordul Fâşiei Gaza.

Maor Cohen Eisenkot, în vârstă de 19 ani, era soldat al Brigăzii Golani. El a fost ucis vineri, a precizat IDF.

Toţi cei patru soldaţi ucişi luptau în sudul Fâşiei Gaza.

Până în prezent, 96 de soldaţi ai IDF au murit în lupte în interiorul Fâşiei Gaza, potrivit armatei.

Un comunicat al IDF a mai precizat că 12 soldaţi au fost grav răniţi în weekend în timpul luptelor din interiorul fâşiei, iar doi soldaţi au fost grav răniţi vineri de tirurile Hezbollah din Liban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
israel,
ucişi,
soldaţi

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici