Armata poloneză: Un obiect aerian neidentificat a intrat în Polonia venind din Ucraina

Un obiect aerian neidentificat a intrat în Polonia venind din Ucraina, a anunţat vineri armata poloneză, potrivit Reuters.

2012 afișări
Imaginea articolului Armata poloneză: Un obiect aerian neidentificat a intrat în Polonia venind din Ucraina

Armata poloneză: Un obiect aerian neidentificat a intrat în Polonia venind din Ucraina

Un obiect aerian neidentificat a intrat vineri dimineaţă în spaţiul aerian al Poloniei din direcţia graniţei cu Ucraina, a anunţat Comandamentul Operaţional al armatei poloneze.

„Dimineaţa, un obiect aerian neidentificat a pătruns în spaţiul aerian al Republicii Polone de pe marginea graniţei cu Ucraina, iar din momentul în care a trecut graniţa şi până a dispărut semnalul, a fost observat de radarele apărării aeriene”, au transmis militarii pe reţelele de socializare.

Mai multe forţe au fost mobilizate.

„În conformitate cu procedurile aplicabile, comandantul operaţional al forţelor armate a mobilizat forţele şi resursele disponibile de care dispune”, au precizat polonezii.

Ancheta va stabili de unde provine obiectul care a traversat graniţa dintre Polonia şi Ucraina. Vineri, Ucraina s-a confruntat cu cel mai mare atac aerian lansat de ruşi în ultimele luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici