Armata ucraineană: 18 rachete de croazieră au fost doborâte în ultimele ore

Armata ucraineană anunţă că sâmbătă a doborât 18 rachete de croazieră în timpul atacurilor ruseşti asupra infrastructurii, potrivit CNN.

1788 afișări
Imaginea articolului Armata ucraineană: 18 rachete de croazieră au fost doborâte în ultimele ore

Armata ucraineană susţine că sâmbătă a distrus 18 rachete de croazieră în timpul atacurilor ruseşti asupra infrastructurii energetice din întreaga ţară.

Potrivit Forţelor aeriene „rachetele de croazieră inamice au fost distruse de aviaţie, unităţi de rachete antiaeriene şi grupuri mobile de foc".

„În plus, ruşii au atacat de pe navele din Marea Neagră cu rachete de croazieră Kalibr. În total, 16 lansări", au anunţat, pe internet, reprezentanţii Forţelor Aeriene ale Ucrainei.

De asemenea, mai multe rachete care se îndreptau spre Kiev au fost doborâte sâmbătă de forţele de apărare aeriană, a declarat primarul Kievului, Vitali Klitschko.

Ucraina s-a confruntat cu un asalt de amploare asupra infrastructurii critice şi a surselor de energie electrică începând cu 10 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici