Associated Press: Trump folosea limbaj sexist la show-ul "The Apprentice". Republicanii resping vehement acuzaţiile

Donald Trump ar fi utilizat în mod repetat un limbaj sexist faţă de angajate şi concurente participante la emisiunea "The Apprentice", pe care a moderat-o la postul NBC, afirmă surse citate de site-ul agenţiei The Associated Press, echipa de campanie republicană respingând vehement acuzaţiile.

361 afișări
Imaginea articolului Associated Press: Trump folosea limbaj sexist la show-ul "The Apprentice". Republicanii resping vehement acuzaţiile

Associated Press: Trump folosea limbaj sexist la show-ul "The Apprentice". Republicanii resping vehement acuzaţiile

Agenţia The Associated Press a intervievat peste 20 de oameni - foşti membri ai echipei de filmare, editori şi concurenţi ai emisiunii "The Apprentice", care au descris un comportament perceput anormal din partea lui Donald Trump, care a moderat show-ul de televiziune în perioada 2004-2016.

Opt foşti membri ai echipei de producţie susţin că Donald Trump a făcut în mod repetat remarci obscene la adresa unei femei cameraman, pe care ar fi rugat-o să o vadă mai bine din spate şi ar fi comparat-o cu fiica sa Ivanka.

În alte situaţii, Donald Trump le-ar fi cerut unor concurente să poarte fuste mai scurte, afirmă una dintre participante, Gene Folkes.

Randal Pinkett, câştigătorul sezonului "The Apprentice" în decembrie 2005 şi care a criticat candidatura lui Trump la funcţia de preşedinte, susţine că magnatul imobiliar ar fi afirmat că i-ar fi plăcut să aibă relaţii intime cu unele concurente, chiar dacă tocmai se căsătorise cu fotomodelul Melania Knauss.

Echipa de campanie electorală a lui Donald Trump a respins vehement acuzaţiile. "Aceste acuzaţii ciudate, lipsite de fundament şi total false, fabricate de foşti angajaţi însetaţi de publicitate, oportunişti şi frustraţi, nu au nicio valoare", a reacţionat Hope Hicks, purtătorul de cuvânt al candidatului republican la funcţia de preşedinte al SUA.

"«The Apprentice» a fost unul dintre cele mai de succes show-uri de televiziune din istorie şi a angajat sute de oameni de-a lungul anilor, dintre care mulţi susţin candidatura domnului Trump", a subliniat Hicks.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici