Atac armat în curtea unei şcoli din Philadelphia. Şapte persoane, dintre care şase copii, rănite

Şapte persoane, dintre care şase copii, sunt rănite în urma unui atac armat produs în curtea unei şcoli din Philadelphia. Victimele au vârste cuprinse între 2 şi 17 ani. A fost rănită şi o femeie în vârstă de 31 de ani.

205 afișări
Imaginea articolului Atac armat în curtea unei şcoli din Philadelphia. Şapte persoane, dintre care şase copii, rănite

Atac armat în curtea unei şcoli din Philadelphia. Şapte persoane, dintre care şase copii, rănite

O fetiţă de 2 ani, un băiat de 13 ani, un băiat de 15 ani şi doi băieţi de 16 ani au fost împuşcaţi în curtea şcolii James G. Blaine, joi seara, potrivit poliţiei din Philadelphia.

Toţi sunt în stare stabilă la spitale locale.

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost împuşcată de două ori şi se află în stare stabilă, a declarat poliţia.

Un băiat de 17 ani a fost, de asemenea, atins de un glonţ şi se află în stare stabilă, potrivit poliţiei.

Şeful poliţiei din Philadelphia, Danielle Outlaw, a declarat, potrivit ABC News: "În acest moment, punem totul cap la cap pentru a ne da seama dacă este vorba de vreo răzbunare, dacă unele dintre aceste victime au fost împuşcate intenţionat sau nu".

Nu există, însă, informaţii despre atacator, dar se pare că Poliţia din Philadelphia este în căutarea a trei persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici